Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Maltepe Narcity Nish Adalar Perde Uygulaması

    Maltepe Narcity Nish Adalar Perde Uygulaması

    Bambu yada düz zebra perde çeşitlerini Maltepe Nish Adalar ve Narcity sitelerindeki camlara rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bu tarz perdeler temizlik konusunda da çok rahat ve çok da kullanışlıdır. Sizlerde bu ürünleri evinizin odalarına almak istiyorsanız lütfen bizim ile irtibata geçiniz. Günün moda renk ve çizgilerini taşıyan zebra perde hem tül hem perde işlevini gerçekleştirdiği için şık ve ekonomik perdeler arasında yer almaktadır. Zarif görüntüsü ile ev, ofis, otel, motel, restoran gibi geniş bir alanda tercih edilmektedir.

    Polyester ve ince dokulu kumaştan hazırlanan zebra perde çift katlıdır. Perde mekanizması ile kullanılır. Mekanizmada bulunan ip veya zincirin hareket ettirilmesi ile açılır veya kapanır. İstendiğinde perde, istendiğinde tül konumuna getirilir. Perde kasalarının açık ve kapalı modelleri vardır. Pliseli zebra perde düz zebra perdeye nazaran daha çarpıcıdır. Perdenin kalın dokulu kısmında ince yatay pililer bulunmaktadır. Şık duruşlu perdelerin alt uçları esnemez ve kıvrılmaz. % yüz polyester kumaştan hazırlanan plise perdeler zengin renk ve desen seçeneği vardır.  Perdeler çift katlı olup mekanizma yardımıyla yarı açık konuma da getirilebilmektedir.

    Maltepe Narcity Nish Adalar perde uygulaması modelleri evlerin tüm odalarında rahatlıkla kullanılabilmekte, mobilyalara uygun zengin renk seçenekleri  bulunmaktadır. Renkli desenli, çiçekli perdeler yoğun talep görmektedir. Alt etek kısımlarına diliem ve boncuk ilavesi yapılabilir. Görselde bulunan evdeki müşterimzi düz olmasını tercih etti.